Onze diensten en werkzaamheden

Hulp nodig met elektra, onze specialistische elektriciens staan oor je klaar!

Storingen en kortsluiting

Storingen met elektra of continue last van kortsluiting, het is ontzettend vervelend en uiteraard wil je dat dit snel verholpen wordt. Bij Elektricien Apeldoorn werken ervaren en betrouwbare elektriciens die precies weten hoe je snel van storingen en kortsluiting af komt.

Wanneer dit voorkomt kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij lossen namelijk tussen de 90% en 100% van alle storingen direct op bij u thuis. Onze elektriciens zijn uitgerust met de benodigde materialen. Daarnaast beschikken zij over veel ervaring en kennis, en weten hierdoor precies hoe zij het beste te werk kunnen gaan!

24 uur per dag spoeddienst

U kunt helaas niet voorspellen wanneer een storing of ander probleem zicht voor doet. Dit is dan ook de reden dat u 24 uur per dag terecht kun bij onze spoeddienst. Onze elektriciens staan dag en nacht klaar om u snel van storingen af te helpen.

Middels de spoed dienst kan een elektricien in de meeste gevallen al binnen 30 minuten bij u thuis zijn. Of het nu een dinsdagnacht is of zondagmiddag, u kunt altijd op ons rekenen. Heeft u eerst ergens vragen over of bent u benieuwd naar de kosten/tarieven? Het is mogelijk om hier van te voren naar te informeren zodat u weet wat u kunt verwachten!

Aanleggen en renoveren van elektra

Het aanleggen van elektra is een klus die zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Daarnaast is het zeer belangrijk dat er van te voren goed wordt nagedacht over de mogelijkheden en eventuele obstakels. Waar komen de stopcontacten, hoeveel groepen zijn er nodig, heb ik een perilex aansluiting nodig, het zijn allemaal zaken waar we goed over na moeten doen. Samen met jou kunnen we een elektra plan opstellen. Hierbij denken we aan alle onderdelen van elektrotechniek.

Daarnaast is het ook mogelijk om de elektra door ons te laten renoveren. Dit kan handig zijn als u een oude woning heeft gekocht of gaat verbouwen. Goed werkende elektra is immers erg belangrijk. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit om de zoveel tijd te laten controleren en waar nodig te renoveren.

Groepenkast vervangen of uitbreiden

De groepenkast is vanzelfsprekend een van de belangrijkste onderdelen van elektra in uw woning. Het is dan ook van groot belang dat alles naar behoren werkt. Dit is onder andere belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor uw portemonnee. Met een goede en moderne groepenkast kunt u namelijk aardig besparen. Het is dus niet altijd handig om dit lang uit te stellen.

Heeft u nog een groepenkast die helemaal goed is en naar behoren werkt? Dan is het uiteraard niet nodig om deze te vervangen. Wel kan het dan een goede optie zijn om deze uit te breiden. Dit is bijvoorbeeld handig na een verbouwing of als u nieuwe grootverbruikers in huis heeft.

Call Now Button