Elektra renoveren?

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Apeldoorn?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Zorg er bij het renoveren van uw huis voor dat het elektra renoveren niet achterblijft. Dit verbetert niet alleen de functionaliteit en bruikbaarheid van uw huis, maar zorgt er ook voor dat het voldoet aan alle aanbevolen veiligheidsnormen en richtlijnen. Bovendien kunnen elektrische upgrades de wederverkoopwaarde van uw huis zelfs verhogen, dus het is een investering op lange termijn. Bovendien kan een huis met oude of defecte bedrading een risico vormen op elektrische branden en elektrische schokken. Stroompieken, stroomuitval, stroomonderbrekingen en herhaaldelijk uitschakelen van de stroomonderbreker zijn minder gevaarlijk, maar nog steeds erg frustrerend. Met dit in gedachten is het de moeite waard om de verschillende soorten elektrische upgrades die beschikbaar zijn te overwegen, evenals elektrische ideeën voor nieuwe huizen en de elektrische upgrades voor thuis die het meest waarschijnlijk de waarde van uw huis en de kwaliteit van leven van uw gezin zullen verhogen.

 

Volg gestandaardiseerde regelgeving

Zorg ervoor dat u de veiligheidsvoorschriften volgt die door uw land worden opgelegd voordat u begint met het renoveren van het elektrische aspect van uw huis. Doorgaans worden dergelijke voorschriften eens in de drie jaar herzien om nieuw geformuleerde aanbevelingen op te nemen voor elektrische specificaties die van toepassing zijn op woningen. Hoewel deze niet wettelijk verplicht zijn, worden de aanbevelingen zelf algemeen beschouwd als de norm voor veilige en goed werkende elektrische systemen. Dit omvat stroomonderbrekers, bedrading en een aantal verschillende stopcontacten. Als u niet zeker weet hoe u verder moet gaan, heeft u altijd de mogelijkheid om professionals zoals wij in te huren om de taak voor u uit te voeren.

 

Renoveer uw stopcontacten

Als je in een ouder huis woont, is de kans groot dat je huis vol staat met verouderde stopcontacten. Verouderde stopcontacten hebben vaak niet de juiste aarddraad. Tijdens de renovatie fase van een project kan het upgraden van deze “vintage” tweepolige stopcontacten helpen om elektrische schokken, stroompieken en zelfs elektrische branden te voorkomen. Zorg er altijd voor dat u uw elektronica aansluit op stopcontacten die zijn uitgerust met aardlekschakelaars (GFCI’s). GFCI-stopcontacten kunnen uw leefomgeving een stuk veiliger maken in alle kamers, van de keuken tot de badkamer en zelfs de buitenruimtes. Wanneer een stopcontact in aanraking komt met enige hoeveelheid vocht, worden aardlekschakelaars onmiddellijk uitgeschakeld in plaats van dat de stroomonderbreker in uw huis wordt geactiveerd. Dit wordt gedaan om elektrische schokken en, als gevolg daarvan, brand beter te voorkomen. Als gevolg hiervan zijn aardlekschakelaars tot formele vereisten gemaakt voor de elektrische systemen van nieuwbouwwoningen en woningen die gerestaureerd zijn. Uiteraard is dit niet voor iedereen een taak. Bel ons en wij doen het voor u. We hebben betrouwbare teams die de klus binnen enkele uren voor je kunnen klaren.

elektra-renoveren
Call Now Button