Contact opnemen of een offerte aanvragen?

Wij denken graag met u mee!

Contact met een van onze elektromonteurs

Heeft u een vraag, wilt u meer weten over de kosten of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Wij zijn de hele dag telefonisch te bereiken om u te helpen! Wat uw vraag ook is, onze vriendelijke elektriciens staan klaar om u te helpen!

Het is mogelijk om samen met ons een elektra plan op te stellen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u gaat verbouwen of een nieuwe woning wilt gaan bouwen. Hierbij kijken we naar de huidige situatie en maken we een plan voor de toekomst. Dit is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alle elekta nog naar behoren zal werken in de komende jaren. Wilt u meer grootverbruikers in huis? Komen er nog extra kamers in huis? Het zijn zaken die allemaal invloed hebben op het elektraplan. Onze elektriciens weten precies waar je rekening mee moeten houden en welke vragen we moeten behandelen. Neem vrijblijvend contact op voor het opstellen van een plan voor de elektriciteit in uw woning.

Onze elektriciens kunnen helpen met alles wat met elektra te maken heeft. Of het nu gaat om een inductiekookplaat of een aanhoudende storing, wij kunnen u er snel en zorgvuldig bij helpen. Kennis, ervaring en een goede service is wat ons kenmerkt, hier kunt u van profiteren! 

Of u nu een grote klus wilt laten uitvoeren of een eenvoudige storing wilt laten verhelpen, u kunt contact opnemen voor een offerte. Wanneer u vertelt waar u hulp bij nodig heeft, kunnen wij een inschatting maken over de tarieven. Het is wel zo fijn om hier van te voren duidelijkheid over te hebben. U weet dan wat u kunt verwachten! 

Ruime elektra diensten

Onze elektriciens hebben ontzettend veel ervaring met alles op gebied van elektra. Hierdoor kunnen wij u altijd goed helpen, ongeacht waar u hulp mee nodig heeft. Aarzel niet en neem bij vragen contact met ons op!

Betrouwbare vakmannen

Ervaring is iets wat onze elektriciens kenmerkt. Uiteraard merken onze klanten dit ook. Hierdoor klaren wij iedere klus en zorgen wij er ten alle tijden voor dat onze klanten tevreden achterblijven. Een top service, dat is wat onze klanten van ons kunnen verwachten.

24 uur elektrciens

Storingen of andere problemen met uw elektra in huis? Voor ons is het geen enkel probleem, hoe laat het ook is, wij komen naar uw huis om het op te lossen. Onze storingsdienst is iedere dag 24 uur te bereiken. Er staat dus altijd een ervaren elektricien voor u klaar!

Eerlijke tarieven

Onverwachte kosten, daar houden wij niet van, en u natuurlijk ook niet. Daarom zijn wij van te voren altijd open en eerlijk over de kosten en tarieven van onze werkzaamheden. Meer informatie hierover? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnmemen!
Call Now Button